LOCATIA NOASTRA

Str. Teheran nr. 2, etaj 2, București

0740 621 090

Luni – Vineri, între 09:00 – 21:00

    0740 621 090 Preturi   |   Luni » Vineri 09:00 - 21:00   |   Str. Teheran, nr. 2, București

Dr. Dan Căminescu

Dr. Dan Căminescu

A absolvit cursurile Facultatii de Medicina Dentara UMF Carol Davila din Bucuresti in anul 2004.

Este membru al Asociatiei Romane de Endodontie (ARE), Uniunii Naţionale a Asociatiilor Stomatologice (UNAS) – coordonator departament Tineret, membru fondator al societatii de Informatica Medicala Dentara din Romania (SIMDR), membru in Consiliul Colegiului Medicilor Dentisti din Bucuresti (CMDB) si Membru al Comisiei administrative, de organizare, resurse umane si contabilitate, membru al Societatii Europene de Stomatologie Estetica (ESED) (2004-2007).

In perioada 2005-2010 a activat in calitate de cadru didactic la Catedra de Endodontie a Facultatii de Medicina Dentara, UMF Carol Davila Bucuresti.

In prezent sustine cursuri si conferinte pe teme de endodontie, in colaborare cu diverse facultati, societati stiintifice si asociatii profesionale din domeniu, cursuri adresate medicilor dentisti dintara si de peste hotare.

In cadrul Citydent se ocupa cu realizarea tratamentelor endodontice pentru clientii clinicii, dar si pentru cei trimisi de colegii din alte cabinete medicale de stomatologie. Este coordonator medical al echipeiCitydent.

Se ocupa in clinica de endodontia asistata sub microscop, de tratamentele de canal realizate sub microscop, retratamente mai vechi de canal, ablatii pivoti metalici, ablatii ace rupte pe canal.

    appoinment Programeaza-te online:

    Comments are closed.