Amalia Năstase, fidelă aceleiași clinici stomatologice : Merg la Clinica City Dent de 16 ani


1 septembrie 2022

Încrederea este baza relației medic-pacient. Deși tehnologia a avansat, iar clinicile sunt din ce în ce mai moderne, pacienții încă au rețineri când trebuie să își aleagă medicul.

Însă, atunci când știu că au făcut alegerea potrivită, rămân fideli așa cum este și cazul Amaliei Năstase care este consecventă și loială Clinicii City Dent de foarte mult timp. „Merg la City Dent de 16 ani. Cred că nu mai este nevoie să adaug nimic”, a spus Amalia pe pagina ei de Instagram.

Medicul este un personaj foarte important în sistemul medical, dar mai ales în viața pacientului. Nu este ușor să îl găsești pe cel potrivit, în care să ai încredere și cu care să creezi o conexiune specială.

De obicei oamenii caută referințe și recomandări atunci când trebuie să aleagă un specialist, însă propria experiență și faptul că au rezolvat cu succes o problemă de sănătate îi fac să revină cu încredere la aceeași clinica și la același medic.

Amalia Năstase este un pacient fidel Clinicii City Dent, situată pe str. Teheran, nr.2 din București (n.r.: vis-a-vis de TVR), și nu doar ea, ci întreaga familie. City Dent dispune de aparatură medicală de ultimă generație, o locație modernă și specialiști pe fiecare ramură stomatologică.

De-a lungul celor 20 de ani de activitate, s-a creat o conexiune foarte frumoasă cu pacienții care sunt fideli serviciilor, iar printre aceștia se numără și Amalia Năstase, persoană publică și femeie de afaceri, cu implicări consecvente în evenimentele caritabile.

De 16 ani este pacienta City Dent, astfel că relația s-a transformat într-una de prietenie. Datorită încrederii în serviciile medicale și satisfacției rezultatelor, Amalia și-a adus la clinică copiii și soțul. Toată familia este înscrisă în lista de pacienți, iar într-o postare în social media, a ținut sa puncteze longevitatea relației cu City Dent.

„Merg la City Dent de 16 ani. Cred că nu mai este nevoie să adaug nimic”, a spus Amalia pe pagina ei de Instagram.Mai multe articole