LOCATIA NOASTRA

Str. Teheran nr. 2, etaj 2, București

0740 621 090

Luni – Vineri, între 09:00 – 21:00

    0740 621 090 Preturi   |   Luni » Vineri 09:00 - 21:00   |   Str. Teheran, nr. 2, București

Teste simple pentru o protecție complexă

Cu ajutorul testelor de PH/aciditate putem afla care este riscul aparitiei unei carii la un pacient, nivelul de aciditate al salivei si placii bacteriene fiind direct proportional cu riscul carios (cu cat ph-ul e mai acid, cu atat e mai probabila aparitia de noi carii prin demineralizarea smaltului). Testul implica colectarea unei cantitati mici de saliva si placa bacteriana cu ajutorul unei spatule, este rapid si complet nedureros!

Tot in cadrul clinicii noastre se poate depista de asemenea, cu ajutorul unui test special ce poate identifica natura bacteriilor existente in cavitatea bucala a fiecarui pacient, daca acesta este sau nu candidat pentru boala parodontala, in conditiile in care boala paradontala se prezinta adesea fara semne evidente in etapele sale incipiente. Testul, deloc dureros consta in prelevarea unor probe din fiecare cadran al cavitatii bucale si trimiterea acestuia intr-un laborator de analiza specializat. Rezultatul testului va fi interpretat de catre un medic parodontolog, pacientul trebuind sa urmeze variantele de tratament recomandate.

Vrei sa afli mai multe despre frumusetea zambetului tau?

Intreaba-ne despre estetica dintilor frontali pe adresa office@citydent.ro sau programeaza-ti o consultatie la specialistul tau CityDent online ori la tel. 021.230.21.96/0740.621.090

    appoinment Programeaza-te online:

    Comments are closed.