LOCATIA NOASTRA

Str. Teheran nr. 2, etaj 2, București

0740 621 090

Luni – Vineri, între 09:00 – 21:00

    0740 621 090 Preturi   |   Luni » Vineri 09:00 - 21:00   |   Str. Teheran, nr. 2, București

Piezotome și Cavitron

Piezotome SATELEC

Sistem ultrasonic dual care este folosit atat in chirugie cat si la endodontia la microscop are avantajul ca ofera posibilitatea conectarii a doua piese de mana (prin recunoasterea automata a piesei) si face posibil tratamentul fara afectarea tesutului moale.

Instrumente de chirurgie alveolară

Piezotome Satelec este un aparat ultrasonic folosit in chirurgia dentara, in special in cea premergatoare implantarii, precum si in cazul tratamentelor endodontice la microscop. Multumita combinatiei speciale de vibratii ultrasonice se pot realiza tratamente precise si in mod clar mai putin invazive decat in cazul abordarilor clasice. Actionand prin frecvente cuprinse in paleta dintre 28 si 36 kHz, Piezotome Satelec reuseste sa minimalizeze riscul de pierdere de tesut osos in  cadrul   operatiilor  de  extractii…

…laborioase precum si sa protejeze tesutul moale (gingia) de posibilele complicatii post extractionale ce pot aparea ca o consecinta a unor traumatisme intraoperatorii. Semnalul ultrasonic modulat permite relaxarea tesuturilor si o reparare excelenta a celulelor, in vederea unei vindecari rapide si curate. Piezotome Satelec poate fi folosit si in extractiile de dinti, aparatul fiind folosit sub anestezie pentru a usura scoaterea fara forta. Un alt avantaj major al acestui aparat este folosirea lui pentru sinus-lift prin ridicarea membranei sinusului maxilar cu scopul de a obtine o inaltimea a osului suficient de mare pentru inserarea implanturilor.

Cavitron SELECT

Acest aparat se bazeaza pe principiul vibratiilor mecanice de inalta frecventa. EL se foloseste atat in profilaxie (pentru detratraje supra si subgingivale) atunci cand tesutul gingival este iritat dar si pentru cazurile de boala parodontala datorita avantajelor lui: traumatizare minima a tesutului gingival, efect antimicrobian datorita fenomenului de cavitatie (distruge peretii celulari bacterieni prin implozie) si permite accesul in zone dificile pentru alte instrumente.

Vrei sa afli mai multe despre frumusetea zambetului tau?

Intreaba-ne despre estetica dintilor frontali pe adresa office@citydent.ro sau programeaza-ti o consultatie la specialistul tau CityDent online ori la tel. 021.230.21.96/0740.621.090

    appoinment Programeaza-te online:

    Comments are closed.