LOCATIA NOASTRA

Str. Teheran nr. 2, etaj 2, București

0740 621 090

Luni – Vineri, între 09:00 – 21:00

    0740 621 090 Preturi   |   Luni » Vineri 09:00 - 21:00   |   Str. Teheran, nr. 2, București

Microscop dentar

Poți trata doar ceea ce vezi!

Tratamentele endodontice de ultima generatie reprezinta platforma de plecare in asigurarea succesului functionarii biologice de lunga durata a dintelui si lipsei durerii dentare pentru pacient. Echipamentele High Tech vin in sprijinul cunostintelor medicale aprofundate ale specialistilor endodonti pentru a obtine acest lucru. In prezent, stomatologii de top la nivel mondial sunt de accord cu faptul ca tratamentul endodontic sub microscop a dus la maximizarea pe termen lung a beneficiilor pacientilor.

De multe ori, dintii care necesita tratament endodontic pot reprezenta o baza pentru multe restaurari protetice ce implica insa cerinte particulare de estetica. Cu toate acestea, in practica endodontica prezenta, stomatologii se confrunta cu o serie de provocari, aflate in continua crestere, determinate in primul rand de numeroase variatii anatomice ale canalului dentar. O mare parte din aceste anomalii nu pot fi identificate la o evaluare a dintelui prin metodele clasice de tratament endodontic. Din aceasta cauza, in tratamentele endodontice clasice, atat chirurgicale cat si nechirurgicale, esecurile pot deveni frecvente. Introducerea  microscopului  dentar   si…

…abilitatea oferita medicilor endodonti de catre acesta de a inspecta mult mai in detaliu canalele dentare au schimbat fundamental intelegerea noastra cu privire la morfologia dentara si complexitatea acesteia, reducand in acelasi timp si discrepanta dintre pronosticului initial si realitate marind sansele de succes ale primului, in multe dintre cazurile care in trecut ar fi avut ca singura optiune terapeutica extractia. Printre beneficiile oferite de catre microscopul dentar specialistului endodont amintim:

O calitate îmbunătățită a tratamentului

Tehnica tratamentului sub microscop este superioara conceptelor de tratament traditionale, lucru confirmat si de numeroase studii desfasurate la nivel global. Ergonomica tratamentului va fi de asemenea imbunatatita, atat pentru dentist cat si pentru pacient.
Clinica CityDent fidela crezului sau de a oferi pacientilor sai cea mai buna tehnologie existent in domeniul dentar a achizitionat unul dintre cele mai noi modele de microscop dentar de la Zeiss®, Pico Mora, microscop ce permite o marire a campului de lucru de 20 de ori, permitand astfel specialistului nostru endodont sa trateze chiar si cele mai complexe si complicate situatii dentare.

O mai bună vizualizare

Ca urmare a maririi imaginii dintelui precum si a iluminarii coaxiale a campului de lucru, devine posibila solutionarea situatiilor de tratament unice sau de specialitate intr-un mod mult mai eficient si cu o precizie crescuta. Dentistii vor reusi sa observe in detaliu canalul dentar si posibilele probleme ale acestuia, le vor putea trata pe cele din urma cu succes, chiar spectacular.

Vrei sa afli mai multe despre frumusetea zambetului tau?

Intreaba-ne despre estetica dintilor frontali pe adresa office@citydent.ro sau programeaza-ti o consultatie la specialistul tau CityDent online ori la tel. 021.230.21.96/0740.621.090

    appoinment Programeaza-te online:

    Comments are closed.