LOCATIA NOASTRA

Str. Teheran nr. 2, etaj 2, București

0740 621 090

Luni – Vineri, între 09:00 – 21:00

    0740 621 090 Preturi   |   Luni » Vineri 09:00 - 21:00   |   Str. Teheran, nr. 2, București
Dr. Rodica Ghionea

Dr. Rodica Ghionea

Vă invităm să descoperiți CityDent!


Atunci când ne veți vizita la CityDent veți descoperi că zâmbetul dumneavoastră reprezintă prima noastră prioritate. Veți observa că eforturile noastre sunt îndreptate spre securizarea stării dumneavoastră de confort. Vă veți convinge că dispunem de tratamente și abordări personalizate pentru fiecare pacient, inclusiv pentru cei temători. Iar în final suntem convinși că ne veți percepe ca dentiști competenți ce reușesc să retușeze farmecul personal. Vă vom oferi zâmbetul pe care vi l-ați dorit dintotdeauna – cel pe care natura poate nu a reușit să-l scoată în evidență așa cum v-ați fi dorit poate.

Vă vom înfrumuseța zâmbetul și o vom face pentru a vă schimba în bine viața.

Pentru noi, imbunatatirea zambetului reprezinta un proces sistematic guvernat de reguli de estetica naturala, sănătate, funcţionalitate si psihologie menit a crea, prin intermediul unor schimbari dentare efectuate in limitele anatomice si fiziologice, o influenţă pozitivă asupra esteticii generale a fetei unei persoane precum si asupra personalitatii acesteia ca si întreg.

Cu totii apreciem un zambet frumos atunci cand il vedem insa de multe ori ne este greu sa explicam ce anume face un zambet sa fie frumos. Dupa noua ani dedicati pacientilor nostri, ne este clar ca un zambet placut se bazeaza pe urmatoarele trasaturi: calitatea componentelor dentare si gingivale ale acestuia, conformitatea acestor componente cu regulile de frumusete structurala, distanta dintre dinti si buze precum si integrarea lor in restul componentelor ce definesc expresia facial a unui pacient.

Echipa noastră vă stă la dispoziție cu întreaga ei dedicație profesională și umană

Profesionisti experimentati se vor ingriji sa va raspunda la orice intrebari veti avea si sa va ofere tratamentul optim indicat pentru a maximiza efectul estetic si functional al prezentei dumneavoastre in cadrul clinicii noastre. Vrem sa va simtiti tratat ca pacient asa cum v-ati dorit dintodeauna si, speram noi, la standarde de calitate si satisfactie neintalnite in alta parte.

Clinica noastra a fost gandita sa va ofere modernism architectural si tehnologic impletit cu caldura si confortul unui spatiu familial. Facem totul pentru a avea grija de pacientii nostri la cel mai inalt nivel al asteptarii lor si ne-am asigurat ca avem si mijloacele pentru a reusi acest lucru. Cand ne veti vizita veti experimenta servicii dentare generale, restaurative si de cosmetica dentara la cea mai inalta calitate, oferite cu ajutorul tehnologiei medicale de ultima generatie.

Grija si atentia de care veti beneficia in clinica noastra vor fi personalizate pentru a va satisface nevoile si asteptarile personale.

In dorinta de a va servi la cele mai inalte standarde de profesionalism, incercam sa va oferim informatii detaliate pentru a putea lua decizii informate in ceea ce va priveste cu privire la mentinerea si imbunatatirea sanatatii si esteticii dentare. Speram ca site-ul nostru de internet va reprezenta pentru dumneavoastra o sursa de incredere care sa va ofere toate informatiile de care aveti nevoie cu privire la sanatatea dentara si nu numai.

Speram sa va transformam vizita in cadrul clinicii noastre intr-un eveniment cat mai placut si confortabil .

Asteptandu-va cu drag si bucurie,
Dr. Rodica Ghionea

Vrei sa afli mai multe despre sanatatea dintilor tai?

Intreaba-ne despre tratamentul endodontic asistat la microscop pe adresa office@citydent.ro sau programeaza-ti o consultatie la specialistul tau Citydent online ori la tel. 021.230.21.96/0740.621.090

Video prezentare clinică:

    appoinment Programeaza-te online:

    Comments are closed.