LOCATIA NOASTRA

Str. Teheran nr. 2, etaj 2, București

0740 621 090

Luni – Vineri, între 09:00 – 21:00

    0740 621 090 Preturi   |   Luni » Vineri 09:00 - 21:00   |   Str. Teheran, nr. 2, București

Despre CityDent

Clinica de stomatologie City Dent din Bucuresti a fost infiintata in anul 2001 iar din anul 2008 functioneaza in noul sediu pe o suprafata de 300 mp, avand 6 scaune stomatologie, doua receptii si sala de radiologie. In cei 18 ani de existenta, cabinetul stomatologic City Dent a depus toate eforturile in vederea oferirii unei palete largi de tratamente dentare de la profilaxie, refaceri coronare, cosmetica dentara, la chirurgie dentara, protetica si parodontologie.

CityDent, este in acest moment una dintre cele mai moderne cabinete stomatologice. S-au facut investitii in aducerea celei mai moderne aparaturi si in crearea unei atmosfere unice pentru pacientii nostri pornind de la dorinta de raspunde asteptarilor acestora de a beneficia de servicii stomatologice de inalta clasa.

Clinica noastra de stomatologie dispune de cele mai moderne scaune stomatologice, toate dotate cu camere intraorale pentru a permite clientilor vizualizarea confortabila a evolutiei tratamentului lor dentar.  Mai mult, aceste scaune sunt conectate electronic la unul dintre cele mai noi modele de aparate de radiografie digitala prezent pe piata romaneasca (aparat ce reuseste sa ofere clientilor nostri reducerea expunerii la radiatii in cazul radiografiilor dentare cu 90% fata de aparatele clasice de radiologie dentara).

Materialele folosite in cadrul clinicii noastre ofera clientilor posibilitatea de a alege intre mai multe paliere de pret, pastrand insa constant nivelul de  calitate al serviciilor oferite.

Stomatologia moderna se refera la tratamentele endodontice sub microscop care  au fost introduse in Romania cu aproximativ 8 ani in urma. Clinica de stomatologie City Dent fidela crezului sau de a oferi pacientilor sai cea mai buna tehnologie existenta in domeniul stomatologiei are unul dintre cele mai noi modele de microscop dentar, microscop ce permite o marire a campului de lucru de 20 de ori, permitand astfel specialistului nostru endodont sa trateze chiar si celor mai complexe si complicate situatii dentare.

Un alt aspect important de mentionat cu privire la cabientul nostrum stomatologic  se refera la echipa de specialisti stomatologi strict selectata pentru a deservi pacientii nostri. Specializati, marea lor majoritate, in tari precum Franta, Germania, Belgia, USA, ei au reusit sa stranga o experienta puternica in oferirea de tratamente dentare diversificate.  Clinica dentara beneficiaza de asemenea de vizitele profesionale ale unor specialisti internationali de renume ce sunt invitati in Romania pentru a sprijini solutii personalizate in cazuri particulare ale pacientilor nostri.

CLINICA

CityDent inseamna o noua experienta in stomatologie

Specialistii CityDent sunt dedicati crearii unei stari de bine si de confort deplin pentru clienti, intr-o o atmosfera unica de relaxare.

ECHIPA

Specialistii Citydent sunt la curent cu ultimele noutati aparute pe plan mondial atat in domeniul medical (tratamente dentare de top) cat si in cel al esteticii dentare. Citydent are in componenta medici ce beneficiaza de expertiza profesionala de top, castigata atat in Romania cat si in Europa de Vest. In plus, clinica se bucura si de prezenta unor specialisti ce activeaza in prezent in afara Romaniei si care efectueaza periodic vizite pentru a le asigura clientilor romani tratamente personalizate.

MEDIA

Clinica, echipa si activitatea Citydent in articole de presa, in reportaje si emisiuni TV.

Comments are closed.