LOCAȚIA NOASTRĂ

Str. Teheran nr. 2, etaj 2, București

0740 621 090

Luni – Vineri, între 10:00 – 21:00

    0740 621 090   |   Luni » Vineri 10:00 - 21:00   |   Str. Teheran, nr. 2, București

Estetică Facială

Aici este locul unde frumusetea intalneste medicina. Suntem specializati in tratamentele cosmetice non-chirurgicale. Putem oferim o gama larga de proceduri care pot completa si spori frumusetea pacientilor nostri contribuind la restabilirea si definitivarea tineretii fetei si corpului.

Dr. George Ciolacov

Mărirea buzelor cu acid hialuronic

Augmentarea buzelor cu acid hialuronic se realizeaza la Citydent cu cele mai noi produse si conform unor proceduri de top. Spre deosebire de implant – costisitor si cu o perioada de recuperare indelungata -, injectiile cu acid hialuronic de ultima generatie ofera rezultate revolutionare, fara durere si de lunga durata, la costuri accesibile.

Lipotomia

Lipotomia este un tratament indicat atat pentru combaterea celulitei, respectiv a efectului de coaja de portocala pe portiuni extinse, cat si ca adjuvant al lipoabsorbtiei.

 

Lipotomia este o interventie ne-invaziva, care consta intr-o serie de microinjectari de substante identice cu cele naturale care dizolva grasimile. Interventia se face sub anestezie locala, iar avand in vedere ca substantele introduse sunt mari amatoare de glucide, se recomanda administrarea de glucoza intravenos in cazul tratarii unor suprafete mari. In functie de intinderea zonelor afectate, dar si de vechimea stratului celulitic, se recomanda una sau mai multe sedinte de lipotomie.

Diminuarea ridurilor cu acid hialuronic

Pentru diminuarea ridurilor, echipa Citydent foloseste tratamente bazate pe aplicarea unora dintre cele mai bune creme anti-aging, seruri si substante hidratante pentru piele, toate pe baza de acid hialuronic. Acidul hialuronic retine apa, putand absorbi in piele de pana la cateva mii de ori propria sa greutate. Pielea este intens hidratata si isi sporeste elasticitatea si fermitatea, isi imbunatateste aspectul, iar procesul de imbatranire este redus la minimum.

Mezoterapia

Mezoterapia presupune injectarea unui complex de vitamine, minerale, aminoacizi si anti-oxidanti in staturile mijlocii ale pielii fetei, care confera intinerire si luminozitate intregului chip.

 

Este un tratament de intinerire lipsit de durere, nu necesita timp de recuperare sau anestezie si nici nu sunt necesare bandaje. Revenirea la viata activa caracteristica se face imediat.

Peeling Chimic

Peeling-ul chimic reprezinta curatarea controlata a straturilor de suprafata ale pielii prin folosirea unui agent chimic. In functie de agentul chimic folosit si de tehnica aplicata, peeling-ul se imparte in superficial, mijlociu si adanc. Este indicat pentru tratarea pielii grase, seboreice precum, a acneelor si cicatricilor din acnee ori in cazul pigmentaţilor de natura diversa. Sezoanele potrivite pentru aplicarea peeling-ului sunt toamna, iarna si primavera. Procedura dureaza intre 30 si 45 de minute.

Botox

Pe langa efectul de netezire a ridurilor, toxina botulinica poate corecta si comportamente distructive la nivelul chipului. Astfel, desi efectul tratamentului cu Botox este limitat in timp (pana la 6 luni), prin destinderea muschilor fetei pacientul isi poate reajusta miscarea faciala si in cazul continuarii sedintelor de tratament, pe o perioada de pana la doi ani poate reusi sa se dezobisnuiasca de obiceiuri gresite acumulate in timp, precum incruntatul.

Sculptra

Sculptra este un polimer sintetic din familia alfa-hidroxi acizilor, biocompatibil (nu genereaza reactii de respingere din partea corpului uman) si biodegradabil (este complet metabolizat si eliminat de catre corpul uman).

 

Este folosit in medicina de peste 30 ani, iar ca tratament estetic a fost lansat recent pe piata in scopul remodelarii volumului facial, corectarea ridurilor si a santurilor moderate sau severe. Dupa tratamentul cu Sculptra este necesara o singura zi de recuperare.

Vrei sa afli mai multe despre estetica faciala?

Intreaba-ne pe adresa office@citydent.ro sau programeaza-ti o consultatie la specialistul tau Citydent, online ori la tel. 021.230.21.96/0740.621.090

appoinment Programare online:

Comments are closed.