LOCATIA NOASTRA

Str. Teheran nr. 2, etaj 2, București

0740 621 090

Luni – Vineri, între 09:00 – 21:00

    0740 621 090 Preturi   |   Luni » Vineri 09:00 - 21:00   |   Str. Teheran, nr. 2, București

Implant Dentar - tipuri, avantaje si pret

Afla totul despre implantul dentar

Uita ca ti-ai pierdut un dinte! Poti avea un dinte nou ce arata si se comporta ca unul natural. In plus, cu ingrijirea de rigoare, implantul dentar dureaza o viata!

Stim de la pacientii nostri ca increderea pe care o poate avea o persoana cu privire la modul in care ii arata dintii si zambetul, ii impacteaza modul in care se percepe pe sine, atat profesional cat si personal. De multe ori o persoana isi ascunde zambetul in incercarea de a masca spatiile lasate goale de dinti lipsa.

Din cauza unor dinti lipsa, o persoana nu poate mesteca corespunzator iar dantura isi va modifica configuratia in timp prin deplasarea dintilor din imediata apropierea spatiilor ramase libere. Pentru toti cei care isi doresc sa zambeasca din nou cu incredere sau sa vorbeasca din nou fara a-si lasa ochii in pamant sau a-si ascunde gura cu mana exista posibilitatea inserarii in os a unor implanturi, peste care se pot coroane identice cudintii naturali si care ingrijiti dureaza o viata.

Implantul dentar este un substituent metalo-sintetic al radacinii care este plasat in osul arcadei superioare sau inferioare. Implantul dentar poate fi folosit fie pentru a inlocui un dinte ce nu mai poate fi recuperat, fie pentru a se crea un punct de sprijin pentru o punte, atunci cand acest lucru nu poate fi obtinut in mod natural. In acest ultim caz, implantul este mult mai benefic pentru crearea punctului de sprijin necesar puntii, deoarece nu are nevoie de prelucrarea pentru suprijin a dintilor vecini. Implantul dentar reprezinta optiunea optima in cazul reconstituirilor dentare necesare pentru a acoperi urmarile unei boli parodontale, a unui accident sau a oricarei alte situatii speciale

Implantul dentar se foloseste in urmatoarele situatii:

 • Pentru a inlocui un singur dinte lipsa, sau fara a sacrifica un dinte sanatos alaturat;
 • Pot inlocui dantura in totalitate cu dinti ficsi in locul protezelor mobile;
 • Implanturile pot fi elemente de ancorare pentru o viitoare punte totala, facand-o mult mai sigura si comfortabila pentru pacient
 • Pot reprezenta suport de sustine pentru o proteza totala
 • Implantul este inserat in os si lasat 3-6 luni timp in care osul se va reface dupa care se pune coroana dentara peste implant.

Avantajele implantului dentar:

Avantajul principal al tratamentului prin implant dentar este acela ca lasa dintii vecini neatinsi. Implantul ofera solutii pentru prevenirea pierderii substantei osoase. De asemenea, confortul obtinut cu tratamentul prin implant este superior celui oferit de diferite proteze. El este cea mai moderna si eficienta solutie de tratament. Noi recomandam implanturile pentru ca sunt alternative fixe pentru dintii lipsa, cu o durată lunga de viata. Restaurarile prin implant sunt cele mai apropiate de dintii naturali. Implantul dentar arata si se comporta ca si un dinte natural propriu. Coroana peste implant poate fi metalo-ceramica sau din zirconiu, obtinand astfel o estetica deosebita.

Datorita faptului ca sunt integrati in structura osoasa, el reduce riscul afectarii ulterioare. Implantul dentar este insesizabil pentru cea mai mare parte dintre oameni. Eficienta masticatorie este crescuta. Implantul dentar va va permite sa vorbiti si sa mancati din nou cu incredere si comfortabil. El va scapa de asemenea de zgomotele si miscarile produse de danturile clasice. Prognosticul cu cel mai ridicat procent de reusita. Implantul dentar are o rata de success foarte mare, reprezentand optiunea optima pentru inlocuirea dintilor lipsa. Riscurile unui implant dentar este in general in procent mic si se refera la rejectarea acestuia la pacientii  fumatori sau a celor care sufera de diabet.

Exista mai multe tipuri de implanturi dentare, clinica noastra folosind AlphaBio si Biomet3I (unul din primele 5 sisteme din lume din punct de vedere al calitatii).

Implantul BIOMET 3I este fabricat in Statele Unite unde a urmat progresele implantologiei moderne infiintata de Prof. Branemark in Suedia. De peste 20 de ani puterea de cercetare si inovare a leaderului american a creat o gama de produse dintre cele mai complete prin care medicul sa poata raspunde la toate situatiile si asteptarile pacientilor sai stiindu-se sustinut atat in prezent cat si in viitor de o firma fiabila.

Avantajele implantului dentar BIOMET3i:

 • Biomet3i este cunoscuta in toată lumea ca fiind o companie de top în reconstructia dentara.
 • Biomet3i pune accent pe individualitatea fiecarei persoane, intrucat cazul fiecarui pacient este unic şi necesita folosirea unui anumite abordari sau a unui anume tip de produse
 • Dintre numeroasele caracteristici unice ale implantului Biomet 3i trebuiesc amintite proprietatile suprafetei OSSEOTITE® care optimizeaza contactul acestuia cu osul si garanteaza o rata de succes pe termen lung recunoscuta in peste o suta de studii internationale!
 • Forma implanturilor si al conexiunii protetice permit stabilitatea osului incepand chiar din momentul insertiei implantului in os si de-a lungul saptamanilor de vindecare definind astfel un „gold standard” al osteointegrarii si al perenizarii lucrarilor realizate.
 • Intelegand ca medicul este dator pacientului sau cu cele mai performante tehnici si materiale, Biomet 3i inoveaza in continuare atat in domeniul regenerarii osoase cat si al reabilitarii implanto-protetice asistata de ordinator.
 • siguranta tratamentului propus se sprijina pe experienta acumulata si pe metodele implantologiei de maine.
 • Avantaj estetic pentru partea protetica datorita multitudinii de bonturi existente
 • Legatura dintre coroana si implant se realizeaza prin intermediul unui surub din aur
 • Pretul unui implant Biomet3I este 4.700 lei

Implantul dentar AlphaBio:

Alpha Bio este o companie care s-a bazat de-a lungul timpului strict pe calitatea produselor utilizate cat şi pe ideea de simplitate in aboradarea fiecarui caz de implant. Ce se intelege prin simplitate? Se urmareste reducerea instrumentelor folosite pentru acest timp de interventie, astfel incat o singura trusa universala de instrumente chirurgicale sa raspunda la toate cerintele chirurgilor.

Asadar, se merge pe simplificarea procesului propriu-zis, urmarindu-se in acelasi timp si economia din punct de vedere financiar, fara a afecta calitatea produselor si instrumentelor care compun acest sistem.

Avantaje:

 • Cost mai mic
 • Simplitatea trusei chirurgicale
 • Exista implantul spiralat care presupune stabilitate primara si condensare, asigurand avantaje clinice in toate intervenţiile chirurgicale
 • Exista implantul standard sau implantul cilindric, disponibil in cazurile în care dintii nu dispun de necesarul de înaltime, implant DFI indicat pentru mandibula, implanturi conice si implanturi conice cu bila
 • Reconstructie protetica buna datorita bonturilor existente conice sau drepte
 • Siguranta tratamentului propus se sprijina pe experienta acumulata si pe metodele implantologiei de maine.
 • Pretul unui implant AlphaBio este 2.600 lei
In implantologie cel mai folosit aparat este piezotomul,

…un sistem ultrasonic dual folosit pentru sinus-lift prin ridicarea membranei sinusului maxilar cu scopul de a obtine o inaltimea a osului suficient de mare pentru aplicarea implanturilor.

Echipa de medici specialisti in implantologie:

Preturi implante dentare:

Lei
Implant dentar Bredent 3606
Implant dentar Zimmer 5570
Implant dentar Straumann 6970
Implant dentar Biomet 5858
Vrei sa afli mai multe despre frumusetea zambetului tau?
Intreaba-ne despre estetica dintilor frontali pe adresa office@citydent.ro sau programeaza-ti o consultatie la specialistul tau CityDent online ori la tel. 021 230 21 96 / 0740 621 090
Implant dentar - tipuri, avantaje si pret

  appoinment Programeaza-te online:

  Comments are closed.