LOCATIA NOASTRA

Str. Teheran nr. 2, etaj 2, București

0740 621 090

Luni – Vineri, între 09:00 – 21:00

    0740 621 090 Preturi   |   Luni » Vineri 09:00 - 21:00   |   Str. Teheran, nr. 2, București

Lampă pentru albirea dinților

Acceleratorul de albire "BEYOND" - Magia albului perfect în doar o ora!

Clinica CityDent pune la dispozitia pacientilor sai acceleratorul de albire “Beyond”, cel mai avansat dispozitiv de albire produs de catre liderul mondial in albirea profesionala a dintilor (www.beyonddent.com). In doar 40 de minute – 1 ora decolorarea dintilor survenita pe parcursul multor ani poate fi inlaturata complet. Si asta in aceeasi durata de timp pe care ati petrece-o in mod normal atunci cand fie serviti cafeaua alaturi de prieteni fie va aranjati parul si manichiura la un salon en vougue! Departe de a fi, ca in cazul multor aparate de albit prezente in cadrul cabinetelor stomatologice din Romania, o simpla matrice de leduri care doar curata dintii fara a-I albi cu adevarat, acceleratorul de albire “Beyond” de care dispune clinica noastra, ne ajuta sa oferim cel mai bun, sigur si avansat tehnologic tratament de albire!

Descrierea procesului de albire accelerată efectuat cu ajutorul aparatului "BEYOND"

Totul incepe cu un fascicul puternic de lumina albastra pura, de intensitate inalta, filtrat prin intermediul a 12,000 de fibre optice cu o lungime totala de peste un kilometru si jumatate si trecut in final prin doua lentile optice, fiecare dintre ele avand 30 de straturi de sticla optica suprapuse, pentru a lumina dintii pacientilor intr-o paleta de lungimi de unda cuprinsa intre 480 si 520 nanometrii, considerata a fi de catre specialistii in domeniu drept paleta optima pentru albirea dintilor.
Atat lumina ultra-violeta cat si cea infrarosie considerate a fi daunatoare sunt complet inlaturate de catre sistemul de filtrare, lasand sa treaca doar un fascicul de lumina rece albastra care penetreaza adanc in suprafata dentara, activand formula de albire la potentialul sau optim. Prin folosirea celor mai noi tehnici optice, aparatul Beyond emite o unda laser la o temperatura mult mai scazuta decat produsele similare prezente in clinicile stomatologice romanesti, evitand astfel iritarea nervilor dentari.

Pe parcursul a 1 ora de tratament, fascicolul de lumina transmis prin intermediul aparatului “Beyond” oxideaza rapid pigmentarea a cel putin 16 dinti frontali, cei care definesc zambetul fiecaruia dintre noi, aducandu-I la o nuanta de alb frumos. Prin aplicarea gelului de protectie pentru gingie ne asiguram ca minimizam riscul de iritare al acesteia. Pe parcursul a unui singur tratament cu acceleratorul de albire “Beyond” se inregistreaza o imbunatatire albului dintilor intre 5 si 14 nuante pe scala VITA (http://vident.com/estore-us/vita-classical-shade-guide/) cu o medie de imbunatatire de 8 nuante. Ingredientii speciali continuti de catre gelul de albire lasa dintii stralucitori si cu o nuanta frumoasa de alb. Rezultatul este cu 30% mai bun decat cel obtinut prin albirea la domiciliu sau prin tehnologii similare.

În ce condiţii poate fi folosit tratamentul de albire accelerată

Cu ajutorul aparatului “Beyond” putem obtine rezultate peste asteptari pentru oricine isi doreste sa-si infrumuseteze zambetul prin albirea dintilor. Acest lucru este valabil si pentru cei care au dintii patati urmare a fumatului sau a bautului cafelei sau ceaiului. Aceasta procedura nu este recomandata femeilor gravide sau celor care au boala paradontala.

Albirea dintilor poate fi daunatoare atat in cazul folosirii unor produse de de calitate inferioara cat si in cazul in care doctorul care efectueaza procedeul nu este complet instruit si experimentat. In cadrul clinicii CityDent suntem pregatiti sa va consultam si sa va oferim cea mai buna abordare medicala pentru albirea dintilor Dumneavoastra.

Vrei sa afli mai multe despre frumusetea zambetului tau?

Intreaba-ne despre estetica dintilor frontali pe adresa office@citydent.ro sau programeaza-ti o consultatie la specialistul tau CityDent online ori la tel. 021.230.21.96/0740.621.090

    appoinment Programeaza-te online:

    Comments are closed.