LOCATIA NOASTRA

Str. Teheran nr. 2, etaj 2, București

0740 621 090

Luni – Vineri, între 09:00 – 21:00

    0740 621 090 Preturi   |   Luni » Vineri 09:00 - 21:00   |   Str. Teheran, nr. 2, București

Unit-uri dentare

Când echipamentul sofisticat setează "e" de la excelenţa serviciilor oferite

Cele 5 scaune stomatologice Sirona C4 si C8 pe care le detinem sunt cunoscute atat prin tehnologia germana de ultima generatie incorporata cat si prin calitatea serviciilor stomatologice ce pot fi prestate de catre doctorii nostri cu ajutorul lor. Datorita filosofiei modulare in care au fost gandite, scaunele Sirona ne permit sa oferim medicilor nostrii un acces imediat si neingreunat la cat mai multe dintre instrumentele necesare unui tratament dentar de top, adaptat complexitatii oricarei situatii intalnite la pacienti.

O integrare perfectă

Unitatile de tratament Sirona C4 si C8 sunt astfel concepute incat toate instrumentele de sprijin pentru un stomatolog – camera intraorala, sistemul de comunicare, ecranul de vizualizare al radiografiilor digitale – sunt integrate. Cele mai importante functii ale scaunului sunt controlate cu ajutorul unei unitati de coordonare aflata la baza scaunului ce poate fi actionata cu piciorul. Astfel medicul poate sa-si stabileasca de exemplu intensitatea luminii sau unghiul de lucru de care are nevoie in timpul unui tratament fara a se intrerupe si a risca un posibil disconfort pentru pacient. Scaunele clinicii noastre sunt proiectate astfel incat sa permita si lucrul a doi medici in acelasi timp, in cazul lucrarilor reparatorii complexe.

Atenţie sporită acordată prevenirii riscului de infecţie

Igiena joaca un rol important in tratamentul stomatologic. De aceea noi am ales scaunele Sirona C4 si C8 care au incorporate si o unitate de dezinfectie ce permite curatarea separata a componentelor primordiale folosite in tratamentul dentar. Furtunurile atasate instrumentelor scaunului au dimensiunea aleasa astfel incat sa usureze desfasurarea tratamentului si in acelasi timp sa nu atinga podeaua, pentru a evita chiar si cel mai mic risc de infectare.

Confortul ca și standard

Un pacient relaxat reprezinta conditia de baza pentru un tratament relaxat. Cu ajutorul elementelor gandite ergonomic, scaunele Sirona C4 si C8 din cadrul clinicii noastre pot asigura pacientului o pozitie ideala in timpul tratamentului astfel incat coloana vertebrala nu este nici comprimata nefiresc nici intinsa la maxim. In plus, capul pacientului va ramane in aceiasi pozitie relaxanta pe durata intregii vizite la stomatolog.

Sistemul DVD și audio

Prin intermediul sistemului DVD al clinicii CityDent, pacientul are posibilitatea vizionarii in timpul tratamentului, in cazul in care doreste acest lucru, a unui film, concert sau desen animat preferat. De asemenea clinica dispune de un performant sistem audio wireless care permite pacientilor nostri aflati in tratament, sa se detaseze de zgomotul frezei stomatologice, ascultand muzica de calitate.

Camera video intraorală

Doctorii nostri folosesc camera intraorala pentru a simplifica, imbunatati si relaxa comunicarea pe care acestia o au cu pacientii lor. Cu ajutorul camerei intraorale ei pot prezenta pacientului pe monitorul incorporat in scaunul stomatologic imagini sugestive ale diferitelor situatii intalnite pe parcursul tratamentului. Implicarea pacientului si luarea deciziilor in diferite stadii este astfel posibila si benefica pentru intelegerea problemelor dentare.

Vrei sa afli mai multe despre frumusetea zambetului tau?

Intreaba-ne despre estetica dintilor frontali pe adresa office@citydent.ro sau programeaza-ti o consultatie la specialistul tau CityDent online ori la tel. 021.230.21.96/0740.621.090

    appoinment Programeaza-te online:

    Comments are closed.