LOCATIA NOASTRA

Str. Teheran nr. 2, etaj 2, București

0740 621 090

Luni – Vineri, între 09:00 – 21:00

    0740 621 090 Preturi   |   Luni » Vineri 09:00 - 21:00   |   Str. Teheran, nr. 2, București

Anestezie progresiva computerizata

NOU! ANESTEZIE PROGRESIVA COMPUTERIZATA

CALAJECT™ este un aparat folosit in anestezia progresiva fara durere! Secretul consta in injectarea solutiei analgezice locale intr-un mod usor, inteligent. Aparul controleaza fluxul de solutie pentru fiecare program prin injectare în ritm lent la început astfel ca pacientul nu simte durere.

Anestezia progresiva previne durerea cauzata de viteza de injectare si inflamarea ulterioara a tesutului. Chiar si injectiile in zona palatinala pot fi efectuate fara ca pacientul sa aiba senzatia de disconfort sau de durere.

Aparatul prezinta o piesa tactila, fara vibratie astfel ca pacientul nu va simti durere in momentul injectarii progresive cu anestezic.

Pacientul va sta intr-o pozitie relaxata si ergonomica pe tot parcursul procesului de injectare. Actionarea se face cu ajutorul unei pedalei, evitand astfel presiunea asupra muschilor sau articulatiilor.

Vrei sa afli mai multe despre cum sa ai grija de zambetul tau fara sa simti nicio durere?

Intreaba-ne despre tehnologiile de ultima generatie folosite in cadrul clinicii noastre pe adresa office@citydent.ro sau programeaza-ti o consultatie la specialistul tau CityDent prin intermediul formularului online de mai jos sau la numarele de telefon 021.230.21.96 / 0740.621.090

    appoinment Programeaza-te online:

    Comments are closed.