Ce tip de implant poți alege și cât trebuie să plătești


12 aprilie 2018

Sursa imagine: http://32pearlstacoma.com

De multe ori, un zâmbet larg denotă o dantură sănătoasă. La fel și opusul. Când cineva își ascunde zâmbetul, o face din dorința de a masca spațiile goale rămase în urma extracțiilor dentare.

Încrederea în sine și zâmbetul frumos pot fi redobândite prin una dintre cele mai eficiente metode moderne, și anume implantul dentar. La o căutare pe Google pentru preț implant dentar vei găsi numeroase variante de preț deoarece acestea oscilează și în funcție de tipul implantului.

În rândurile următoare vom vorbi despre două tipuri de implanturi recunoscute internațional: implantul Biomet3i și implantul AlphaBio (cel dintâi numărându-se printre cele mai bune din lume din punctul de vedere al calității).

Implantul Biomet3i

Se bazează pe tehnici performante și produse complete, revoluționare, fabricate în Statele Unite. Compania cu același nume (Biomet3i) este recunoscută ca fiind una de top la capitolul reconstrucție dentară. Biomet3i pune accent pe particularitățile fiecărei persoane și pe folosirea acelor produse care corespund cel mai bine pacientului respectiv. Printre caracteristicile unice ale implantului Biomet3i sunt propritetățile suprafeței OSSEOTITE® care optimizează contactul acestuia cu osul și asigură o rată de succes pe mulți ani. Un alt detaliu important este forma implanturilor și al conexiunii protetice care permit stabilitatea osului chiar din momentul în care se face inserția implantului în os și pe parcursul procesului de vindecare. Legătura între implant și coroană se face cu ajutorul unui șurub din aur.

Acest tip de implant are și un semnificativ avantaj estetic pe partea protetică grație multitudinii de bonturi existente. Pentru cei interesați, un astfel de implant costă 4.700 de lei.

Implantul AlphaBio

Numele vine de la compania Alpha Bio, apreciată în mod special pentru calitatea produselor utilizate și pentru simplitatea procedurii și a instrumentelor. Asta înseamnă că intervenția sau intervențiile se fac cu un număr redus de instrumente, o trusă universală putând răspunde la toate cerințele chirurgilor.

Tipuri de implanturi AlphaBio

Se pot realiza mai multe tipuri de implant AlphaBio, astfel: implant standard, numit și implant cilindric, disponibil pentru situațiile în care dinții nu au înălțimea necesară, implant DFI, recomandat pentru mandibulă, implant conic, implant conic cu bilă, și implant spiralat care presupune stabilitate primară și condensare și care oferă avantaje clinice în toate intervențiile chirurgicale.

Din descrierea de mai sus se pot desprinde și cele mai importante avantaje ale implantului AlphaBio: costul mai mic, reconstrucție protetică bună și simplitatea trusei chirurgicale. Prețul acestui tip de implant este de 2.600 de lei.Mai multe articole