De ce este necesar periajul profesional?


23 mai 2017

De ce este necesar periajul profesional

Aspectul fizic conteaza foarte mult pentru fiecare persoana, atat pentru stima de sine, cat si pentru impresia lasata persoanei cu care interactioneaza. In contextul social actual, unde multe persoane pun pret pe detalii si pe aspectul fizic ingrijit, este foarte important sa reusesti sa faci fata celor mai aprige cerinte. O relatie personala sau profesionala, de cele mai multe ori, debuteaza cu stabilirea unor criterii eligibile care vin din zona frumosului. Un punct esential, care de fapt aduce puncte in plus oricarei tinute, este zambetul frumos, dinti albi si drepti.

Intr-o proportie considerabila, un zambet frumos este completat armonios, fara doar si poate, de aspectul dintilor. Un aspect esential care conteaza foarte mult in ingrijirea suprafetei dentare este culoarea dintilor. Aceasta trebuie sa fie intr-o armonie cu nuanta pielii, de aceea este indicat sa ii pastrezi intr-o nuanta cat mai naturala. Dar cum poti sa ai un zambet alb imaculat?

Cum poti sa obtii un zambet sanatos cu un periaj profesional?

Estetica dentara a evoluat foarte mult si, in prezent, oricine poate accesa servicii de solutionare a problemelor orale si de imbunatatire a placii dentare. O metoda eficienta de albire a dintilor este periajul profesional.

Periajul profesional este o parte integranta a procedurii de curatare a dintilor si o completare a detartrajului profesional. Aceasta procedura se realizeaza la nivelul smaltului dentar, actionand ca un scrub care indeparteaza petele de culoare galbuie de pe suprafata.

De cele mai multe ori, aceasta procedura se face dupa ce s-a indepartat tartrul si acumularile de placi bacteriene prin detartraj. Periajul profesional se realizeaza cu o perie rotativa si o pasta speciala. Suplimentar, pentru o igienizare cat mai eficienta si profesionala, se foloseste un aparat care curata in profunzime suprafata dentara, eliminand ultimele resturi dintre dinti, lasandu-i de un alb-perlat.

De ce este important un periaj profesional?

Placa bacteriana este foarte nociva structurii dentare intrucat favorizeaza aparitia cariilor si afectiunilor parodontale. Afectiunile parodontale sunt infectii ale gingiei si ale osului maxilar in care sunt fixati dintii, asa numita gingivita. Cu ajutorul unui tratament de periere profesionala, aceste maladii ortodontice si parodontale vor fi prevenite sau chiar remediate.

Periajul profesional este o masura de prevenire a acestor boli si in mod implicit o masura de combatere a placii bateriane de pe suprafata dintilor, precum si de indepartare a discromiilor dentare externe cauzate de consumul de cafea, ceai, vin rosu, tutun si alimente. Acest tratament este indicat sa fie facut o data la doua luni, inca de cand se sesizeaza ca igiena dentara este deficitara. Ulterior, este recomandat sa respecti cu rigurozitate regulile de igiena orala si sa eviti consumul de alimente care favorizeaza aparitia petelor la nivelul placii dentare.

Daca vrei un zambet frumos, care sa comunice despre tine ca esti o persoana care pune accent pe detalii, atunci primul pas este vizitarea unui medic stomatologic estetician. Cu un tratament complet, realizat profesionist, dintii tai vor capata culoarea uniforma a unui alb imaculat si tu vei putea zambi din nou, fara nici o jena. Daca vrei sa afli mai multe despre frumusetea unui zambet sanatos, echipa in tratamente si estetica dentara CityDent este la dispozitia ta cu o gama variata de servicii, printre care si periajul profesional.Mai multe articole