LOCATIA NOASTRA

Str. Teheran nr. 2, etaj 2, București

0740 621 090

Luni – Vineri, între 09:00 – 21:00

    0740 621 090 Preturi   |   Luni » Vineri 09:00 - 21:00   |   Str. Teheran, nr. 2, București

Dr. Alexandra Trusca

Dr. Alexandra Trusca

După ce a lucrat în Canada timp de 14 ani ca doctor în chirurgie dentară (D.D.S.), Dr. Andra Trușcă s-a mutat înapoi în România în 2021.

În 1998 a absolvit Facultatea de Medicină Dentară – România. De atunci, a lucrat ca medic stomatolog în București și, timp de un an, în Riad, capitala Arabiei Saudite (2002). În 2005, s-a mutat în Canada. Acolo a urmat cursurile Facultății de Stomatologie de la Universitatea din Toronto, instituție ce i-a acordat diploma de Doctor în Chirurgie Dentară (D.D.S.), în 2010. De asemenea, în urma studiilor de la Universitatea din Toronto, a primit diploma de certificare pentru competențe în procedeul de sedare cu protoxid de azot (Nitrous Oxide and Oxygen Conscious Sedation Diploma).

În 2016, Dr. Trușcă a participat la „Basic Implant Mini Residency” la „Toronto Institute for Dental Excellence”, condus de Dr. Mark Lin. Este membru al Congresului Internațional al Implantologilor Orali. Dr. Trușcă a urmat diverse cursuri în Canada și SUA, cum ar fi „Exocad CAD-CAM”, „Invisalign Orthodontic Treatment”, „Endodontic Courses, and Connective Tissue Graft” cu Dr. Jon Suzuki și precum și un curs PRF cu Dr. Chokrun.

Dr. Andra Trușcă este membru al „International Congress of Oral Implantologists” (ICOI), „Invisalign Provider”, „Ontario Dental Association”, „Royal College of Dental Surgeons Ontario” și al Colegiului Medicilor Stomatologi din București.

Dr. Andra Trușcă se ocupă în cadrul clinicii CityDent cu terapie, protetică și chirurgia orală.

    appoinment Programeaza-te online:

    Diplome si Certificari

    Comments are closed.