Implantul dentar


6 aprilie 2023

Implantul dentar presupune o procedură chirurgicală utilizată pentru a înlocui un dinte lipsă sau mai multe dinții lipsă. Este o soluție permanentă pentru problemele dentare și implică inserarea unui șurub din titan în os, care va servi ca bază pentru montarea unei coroane dentare.

Implanturile dentare sunt considerate o opțiune excelentă pentru înlocuirea dinților lipsă deoarece sunt stabilesi durabile.

Procedura de implant dentar implică mai multe etape, incluzând evaluarea pacientului, pregătirea  pentru implant, inserarea implantului în os, urmată de o perioadă de vindecare, și apoi dupa 4-6 luni montarea coroanei dentare. Deși implanturile dentare sunt de obicei o opțiune sigură și eficientă, există riscuri și complicații asociate cu procedura in sine.

Este important să se discute cu medicul chirurg despre  opțiunile disponibile, recum si despre riscuri și beneficii înainte de a lua o decizie cu privire la implanturile dentare.

Exista mai multe tipuri de implanturi care se diferentiaza dupa pret iar beneficiile medicale sunt diferite. In clinica CityDent exista urmatoarele tipuri de implant: Bredent, Zimmer, Biomet 3I.

Suna pentru o programare daca esti interesat de implant, la numerele 021.230.21.96 sau 0740.621.090!Mai multe articole