Sfaturi pentru un zambet sanatos


7 februarie 2017

Iti oferim o lista de activitati pe care trebuie sa le intreprinzi pentru a avea un zambet sanatos:
  • Mananca inteligent!
  • Fii foarte atent(a) la alimentele ce contin zahar
  • Periaza-ti dintii de cel putin doua ori pe zi!
  • Viziteaza frecvent dentistul.
  • Nu fuma!
  • Poarta gutiere dentare!


Sfaturi pentru a lua gustarile potrivite:

  1. Ai mare grija ce mananci intre mese;
  2. Incearca sa iti cureti dintii de resturile gustarii cat mai repede posibil. Ajuta foarte mult chiar si o simpla clatire cu apa;
  3. Nu inlocui mesele complete si sanatoase cu gustari.


Cum te poate ajuta dentistul  de la CITYDENT:

Sunt multe lucruri pe care un dentist pediatru le poate face ca sa iti asigure sanatatea orala pe tot parcursul vietii. Tehnici stomatologice de prevenire precum curatirea dintilor, sigilarile si tratamentele cu fluor sunt extrem de importante pentru tine. Sfaturi pentru un periaj corect, folosirea atei dentare, gustarile dintre mese si alegerea celei mai sanatoase diete iti stau la dispozitie. Trebuie doar sa intrebi dentistul pediatru sau un alt membru al echipei noastre. Dentistul nostru  va fi mai mult decat bucuros sa vorbeasca cu tine despre aspectul dintilor tai. Daca dintii tai sunt prea inchisi la culoare, trebuie sa stii ca exista tehnici si tratamente prin care acestia pot fi albiti. Daca ai dinti sparti, sau strungareata, ori altfel de defecte, exista, de asemenea, interventii de corectare a acestor probleme. Daca ai dinti strambi sau un maxilar usor deplasat, ori te ingrijoreaza calcatura dintilor, dentistul  de la CITYDENT te poate sfatui cum sa faci sa corectezi aceste defecte.

Pe parcursul adolescentei, maselele de minte incep sa se dezvolte. Desi unii molari de acest fel se dezvolta corect, altii trebuie indepartati din cauza lipsei de spatiu pe gingie, sau daca au o pozitie incorecta. Dentistul  iti poate aplica tratamentul cel mai adecvat, la momentul cel mai potrivit. Sanatatea ta dentara si aspectul dintilor tai sunt lucruri la fel de importante pentru dentist ca si pentru tine. Lasa-ne sa avem grija de stralucirea si de sanatatea ta dentara!  

Mai multe articole